Поштенски прашалници и скенирање на резултати.

Советувањето за анкети ќе и' овозможи на Вашата компанија да испраќа прашалници на хартија. Сите прашалници имаат прикачен коверт за повратна пратка како и дигитален линк за онлајн одговори.

Сите проекти се вклучени во Examinare Алатката за анкети во која што можете да ги составувате и прегледувате Вашите прашалници пред да го нарачате печатењето на истите.

Контактирајте не' за да ги дознаете цените

Уште денес прашајте не' за понудените цени на поштенските пратки или на прашалниците на хартија.

sales@examinare.com

Креирајте го дизајнот на анкетите или нам препуштете ни го тоа.

Можете да изберете дали сакате ние да ја составиме содржината на прашалниците за Вас или можете самите дигитално да ја креирате преку Вашата алатка за анкети. Имаме завидно искуство кога станува збор за дизајнирање поштенски пратки и дури можеме да ги комбинираме пратките со дигиталните методи на одговарање како на пр. вклучување во веб портал или одговарање преку смс пораки.

Контактирајте не' за да ги дознаете цените

Скенирање и дигитален недостаток на поднесени материјали.

Ние обезбедуваме сигурност дека секоја поднесена информација е скенирана и сочувана во PDF формат со сите гласови што се дигитално поврзани со сериски броеви. Може да се следи датумот на поднесување на секоја информација. Нашите оператори ги прегледуваат сите резултати пред да ги прифатат како валидни гласови. Забелешките кои се направени во прашалниците се одвоени во посебни извештаи.

Ние можеме да Ви ја олесниме работата со поштенските прашалници. Јавете ни се денес за да започнете.

Контактирајте не' за да ги дознаете цените

 

 

Контактирајте не' денес за да ги дознаете цените.

Контактирајте не' преку email порака или преку телефон. Доколку се одлучите да не' онтактирате преку email порака, Ве молиме во неа да ги вклучите Вашите логистички детали и соодветниот телефонски број на кој би можеле да Ве контактираме.

+44 20 8040 1000

sales@examinare.com

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет (Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

1+8= *

*